Ploum

Beleef Ploum.

Hier beleef je Ploum! Wij hanteren vijf kernwaarden die onze werkwijze representeert. Maak nu kennis met
onze aanpak!

Onze mensen hebben verschillende functies, achtergrond en opleiding. Maar wat zij met elkaar gemeen hebben, is de wil om oplossingen te vinden en resultaten te boeken. Iedereen is bevlogen in het verschil dat hij of zij wil maken: plichtmatig je kunstje doen, dat kennen we eigenlijk niet. We communiceren open, altijd eerlijk en met respect.

 

Bekijk de video’s van onze medewerkers en zie hoe zij het werken bij Ploum ervaren. Beslis vervolgens zelf of
Ploum een plek voor jou is.

  • Nydia de Winter

    Advocaat

    Ik werk als advocaat aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht op de sectie Claims, Insurance & Litigation. Vanaf het begin werk ik zelfstandig en word ik overal bij betrokken, zoals het opstellen van processtukken, contact met cliënten en het bijwonen van zittingen. Wat ik erg prettig vind, is dat mijn collega’s de tijd nemen om stukken te becommentariëren, mij te begeleiden bij zittingen en dat deuren letterlijk en figuurlijk altijd open staan.

  • Daisy Dijkhuis

    Secretaresse

    Ik werk als secretaresse op de sectie Contracten en Concurrentie. Naast mijn werk voor drie advocaten, doe ik ook ondersteunend werk voor de sectiecoördinator. Inmiddels werk ik al meer dan 6 jaar bij het kantoor. Een verrassing, want vooraf twijfelde ik of ik wel tussen al die advocaten zou passen. Maar de werkelijkheid is dat Ploum Lodder Princen een vlot kantoor is, zonder stijf gedoe.