Ploum Digital Drinks | 16 december 2021 | 17:00 uur

Heb jij altijd al willen weten waarom het logo van Ploum een panter is? Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Ploum? Schrijf je dan in voor onze Digital Drinks en ontvang een leuke verrassing! Tijdens deze digitale borrel maak jij kennis met twee advocaten of kandidaat-notarissen in een online privé meeting. Zij vertellen jou graag meer over Ploum en zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Normaal gesproken kun je als student via een kennismakingslunch in contact komen met Ploum. Vanwege de coronacrisis kunnen wij jou helaas niet meer ontvangen bij ons op kantoor. Om toch met elkaar kennis te kunnen maken, organiseren wij de Digital Drinks.

Geef hieronder aan in welke rechtsgebieden je geïnteresseerd bent dan zorgen wij ervoor dat je wordt gekoppeld aan de juiste advocaten of kandidaat-notarissen. Een voorwaarde voor deelname is dat je WO-rechtenstudent bent en de Nederlandse taal vloeiend spreekt en schrijft.

Let op! Inschrijven is mogelijk tot en met 12 december.


Locatie: De Digital Drinks vindt plaats via Microsoft Teams. Voorafgaand ontvang je een link om deel te nemen. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken.
Adres: -

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier - Digital Drinks - 16 December
Bijv.: Facebook, MagnetMe, JFR, Meesterweek.
Maximale uploadgrootte: 3MB

Vragen over onze evenementen?

Kim van Beest

Senior medewerker HR / Recruiter